- I thought China :(




Värdlens roligaste konversation!!

Louise var och skulle köpa en köpa en klänning då hon som ägde det lilla ståndet fråga:
- Where you from, Sweden ore China?
Louise svarade sverige då och hon bara med en väldigt ledsam röst
- Oh i thoght China :P hehehehehe

Veckans rapport:
Pluggat hårt som fan och slititgt..som vanligt.
Men vi har haft mycket roligt med,.
I fredags åkte vi till club lime´s party båt, fy fan vad härligt det var. En massa sol och bad, hoppa ifrån båtens topp och champange snorligt (snorkla i korallrev där vi skulle leta efter champange flaskor) as kul och massa dricka på det..
På kvällen sen åkte vi först till club lime som vanligt, men vi får så mycket dricka gratis där (sammarbeta med vår skola), så det bli ju gratis fyllor när vi är ute, och det var modevisning där med i fredags men sen var det bangla som gällde:)

som vi sa innan så är det en sjukt stor gata med sjukt många ute ställen, och typ en massa stripklubbar överallt men det är inte allt utan dom har hemliga Ping Pong shower, och man måste vara på de om man är på bangla road. jaja så nu har vi i alla fall sätt thailändkor som stoppar upp olika saker mellAN  benen, men vår show var tydligen lite mer städat än  vad vissa har sätt då dom stoppar upp fiskar kycklingar och råttor..

Men det var en riktig rolig utgång igår, som vanligt slutade de med donken men oturligt nog så började det brinna lite där inne,..

Dagens äventyr har med  varit lyckad. vi var på djungelsafari det var roligt, men maten fyfan. Dom hade bara lagt bpå en fisk utan att rensa den och serverat USH!!!

Men dagen är inte slut än ska sova en timme nu sen bli det utgång vid halv 12 hade vi tänkt..


ciao







Kommentarer
Postat av: Ellen

vad det kul att sitta på??

2010-01-31 @ 13:39:22
Postat av: Louise

Det skumpade jättemycket och var lite läskigt först, Sanna och jag satt och höll i varandra för vi var så rädda att trilla ur :P

2010-02-01 @ 09:41:58
URL: http://louiselaforest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0